Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 17:04

Αναβαθμίζεται επιτέλους το Κλειστό γυμναστήριο της Ιτέας

10 06 2015t6Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για μακρό χρονικό διάστημα την πόλη της Ιτέας οδεύει προς τη λύση του.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Κλειστό γυμναστήριο, για το οποίο οι επεμβάσεις στην κατεύθυνση της αναβάθμισης και της λειτουργικότητάς του εισέρχονται στην τελική τους ευθεία, προκειμένου να είναι έτοιμο από το φθινόπωρο, που θα υποδεχθεί εκ νέου τους συλλόγους της πόλης, τα τμήματα υποδομής και τους αθλούμενους νέους της.

Ειδικότερα, προβλέπεται να τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο (παρκέ) συνολικού κόστους 32.000 ευρώ, ενώ, παράλληλα, θα μπει και ηλεκτρονικός πίνακας, με το σχετικό κονδύλι να ανέρχεται στις 3.000 ευρώ. Τέλος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Δελφών, θα προχωρήσουν και επιπλέον βελτιωτικές εργασίες από το προσωπικό που πρόκειται σύντομα να προσλάβει ο Δήμος με το καθεστώς των πεντάμηνων συμβάσεων.

Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος τόνισε πως η επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος ήταν μεγάλης προτεραιότητας, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει τη συμβολή και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας και ιδιαίτερα ο Χρήστος Μωραίτης.

Το κόστος για το παρκέ και το ηλεκτρονικό ταμπλό θα καλυφθούν από τη ΣΑΤΑ (το ποσό για τεχνικά έργα που έχει στη διάθεσή της η κάθε Δ.Κ. κατ' έτος) για την Ιτέα. Ενδεικτικό της προτεραιότητας που επέδειξε ο Δήμος είναι ότι για τις βελτιώσεις στο Κλειστό γυμναστήριο θα δαπανηθεί το μισό του συνολικού ποσού από τη ΣΑΤΑ για την Ιτέα. Η απόφαση λήφθηκε σήμερα το βράδυ κατά τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Ιτέας, όπου το θέμα εισήχθη και συζητήθηκε ως κατεπείγον, προκειμένου να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και το γήπεδο να είναι έτοιμο με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Αναγνώσθηκε 2614 φορές

Εγγραφείτε στο Newsletter του gsiteas.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του συλλόγου μας!

Πληκτρολογήστε το email σας:

Delivered by FeedBurner

RSS BASKETRSS FEED - Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ

Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM!

Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ TWITTER

Το κανάλι μας στο YouTube

youtube gsiteas1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μπασκετικά νέα από το Stereabasket.gr

Stereabasket -Τα πάντα για το μπάσκετ στην Στερεά Ελλάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαφημίσεις

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Πρόγραμμα TV - Αθλητικά νέα

Στατιστικά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 20 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΧΟΡΗΓΟΙ

    elkokrinosaudiovisual  

Copyright © 2015. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ. All Rights Reserved.

Powered by  A.M.