Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ νικώντας πριν από λίγο την Αναγέννηση Λαμίας με 74-51!
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά κατά το 4ο δεκάλεπτο του αγώνα, πήρε πανηγυρικά "το εισιτήριο" για τον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ νικώντας πριν από λίγο την Αναγέννηση Λαμίας με 74-51 στο Κλειστό της Ιτέας!
Η ομάδα μας, όντας ανώτερη σε όλα τα επίπεδα, είχε σταθερά το προβάδισμα στον αγώνα με μεγάλη διαφορά, εκτός από την αρχή του 3ου δεκαλέπτου οπότε η Αναγέννηση μείωσε σε 47-42. Αλλά ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε ιδιαίτερα θεαματικό μπάσκετ με τις όμορφες φάσεις στο καλάθι του αντιπάλου να διαδέχονται η μία την άλλη και η διαφορά των 23 πόντων που δημιουργήθηκε στο τέλος είναι ο αδιαμφισβήτητος μάρτυρας της εικόνας του αγώνα και της διαφοράς επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων.
Με αυτή τη σημαντική νίκη ο Γ.Σ. Ιτέας κέρδισε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό της Ένωσης, όπου θα βρει απέναντί του την Παναγίτσα, με την οποία είχε κοντραριστεί στον περσινό τελικό παίδων, ή τις Ακαδημίες Χαλκίδας! Ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες, τους προπονητές και τους ιθύνοντες της ομάδας για την τεράστια προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στον σύλλογο!
Το ροζ φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Χριστοδούλου-Γερονικολός.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-8, 11-14, 18-16, 27-13.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης 14 (2), Κουτρόγιαννος 21 (3), Κοντογιάννης 6, Παύλος, Βούτσινος 2, Σανούδος 11, Κρικέλας 7 (1), Δημητρίου 2, Παπαδρόσος 5 (1), Σκούρας 6.
ΑΝΑΓ.ΛΑΜΙΑΣ (Κουμπούρας): Καραχάλιος 6 (1), Αντωνόπουλος 4, Κιούσης 5 (1), Στασινός 5, Καλαντζής 2, Λύκος 15, Γαλάνης 2, Λασπιάς 11, Λαδάς 1.
Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ TWITTER
Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
-
>
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΣΚΑΣΕ(26-27 OKT): Γ.Σ. Ιτέας-Μάκαρος 72-61 (άνδρες), Γ.Σ. Ιτέας-Αλίαρτος 58-60 (έφηβοι) και Γ.Σ. Ιτέας - Άρης Αμφίκλειας 92-27 (παίδες)
>
>
>
>
-
>
Ένα υπέροχο μπασκετικό διήμερο, μέσα στο εορταστικό τριήμερο της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, πρόκειται να απολαύσει το φίλαθλο κοινό της όμορφης πόλης μας στις 26 και στις 27 Οκτωβρίου!
>
>
>
>
-
>
Προπονητικό CAMP ΕΟΚ-FIBA Τουρνουά 3Χ3 Αγοριών (U14) με τη συμμετοχή του Αργύρη Μολέ του Γ.Σ. Ιτέας!
>
>
>
>
-
>
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΚΑΣΕ: Μπασκετικό διήμερο με δράση και νίκες για τις ομάδες του Γ.Σ. Ιτέας είχαμε στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε!
>
>
>
>
-
>
ΕΣΚΑΣΕ: Μπασκετικό διήμερο αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιτέα με δύο εντός έδρας παιχνίδια των παίδων και των εφήβων του Γ.Σ. Ιτέας
>
>
>
>
-
>
Απόλλων Χαλκίδας-Γ.Σ. Ιτέας 72-53 για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών Α΄ΕΣΚΑΣΕ
>
>
>
>
-
>
Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ. Ιτέας-Άρης Θήβας 59-64 για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών. Οι δηλώσεις του προπονητή Χρήστου Μωραΐτη.
>
>
>
>
-
>
Αστέρας Αλιβερίου-Γ.Σ. Ιτέας 53-45 για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών Α΄ΕΣΚΑΣΕ
>
>
>
>
-
>
Α΄ΕΣΚΑΣΕ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ: Γ.Σ. Ιτέας-Λοκρός 91-92 μετά από 2 παρατάσεις. Οι δηλώσεις του κόουτς Χρήστου Μωραΐτη για τον αγώνα.
>
>
>
>
-
>
Μάκαρος Άμφισσας-Γ.Σ. Ιτέας 66-56 για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών Α΄ΕΣΚΑΣΕ
>
>
>
>
-
>
Απόλλων Λιβαδειάς-Γ.Σ. Ιτέας 29-47 για το πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων
>
>
>
>
-
>
Γ.Σ. Ιτέας-Μάκαρος Άμφισσας 56-47 για τον Δ΄ Όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος
>
>
>
>
-
>
Νίκες στο ξεκίνημα των πρωταθλημάτων μπάσκετ παίδων και εφήβων για τον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας!
>
>
>
>
-
>
Πρωτάθλημα εφήβων ΕΣΚΑΣΕ: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Λιβαδειά για την εφηβική μας ομάδα
>
>
>
>
-
>
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ. Ιτέας - Μάκαρος Άμφισσας (κατηγορία εφήβων)
>
>
>
>
-
>
ΠΑΙΔΩΝ Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Γ.Σ. Ιτέας-Ακαδ. Άμφισσας 94-49
>
>
>
>
-
>
ΠΑΙΔΩΝ Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Αμφίκλειας-Γ.Σ. Ιτέας 52-91
>
>
>
>
-
>
Απόλλων Λιβαδειάς-Γ.Σ. Ιτέας 53-90 για το πρωτάθλημα μπάσκετ παίδων
>
>
>
>
-
>
Γ.Σ. Ιτέας-Κένταυρος Λιβαδειάς 87-43 για τον Δ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος παίδων
>
>
>
>
-
>
Γ.Σ. Ιτέας-Λοκρός 91-50 για τη Β΄Φάση του πρωταθλήματος Παίδων
>
>
>
>
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Έναρξη εγγραφών στον σύλλογο μας για αγόρια - κορίτσια 6-15...
Ευχαριστίες του Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ για την πολυδιάστατη και μοναδική προσφορά του Ηλία Ευθυμίου με αφορμή την αποχώρησή του από την ομάδα

Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Ηλία Ευθυμίου για την...
Stereabasket Awards 2020 (1o μέρος): M.V.P. ο Σταύρου και καλύτερος προπονητής ο Χρήστος Μωραΐτης, 2η καλύτερη ομάδα ο Γ.Σ. Ιτέας και σημαντικές διακρίσεις και για τους υπόλοιπους παίχτες μας!

Το πρώτο μέρος των Stereabasket Awards 2020 ολοκληρώθηκε και ήδη...
Μπασκετικά νέα από το Stereabasket.gr

-
Επίσημα ο Ψάλτου στον Έσπερο Λαμίας!
Επίσημα από σήμερα ο Μάρκος Ψάλτου είναι παίκτης...
-
Επίσημα στην ΧΒΑ ο Απ. Αποστολίδης!
Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα η απόκτηση του Αποστόλη...
-
Τουρνουά 3 on 3 στην Κύμη 31/7-2/8 με σούπερ δώρο για τον νικητή!
Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 διοργανώνεται στην Κύμη...
-
Σαν σήμερα… 22 Ιουλίου
Πάμε να δούμε και να θυμηθούμε, τα κυριότερα...
-
Μεταγραφές σε Α1 και Α2 Γυναικών για Στεφανίδου & Θεοδώρου!
Δύο παίκτριες από την Περιφέρεια, η Νάνσυ Στεφανίδου...
-
Συνεχίζεται με επιτυχία και συμμετοχή το 6ο camp της ΑΕΕΠ Χαλκίδας! (pics)
Συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία μετά από 3 εβδομάδες...
-
Με μεγάλη επιτυχία για 12η χρονιά το 3 on 3 στη Λίμνη!
Για 12η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία...
Διαφημίσεις

Πρόγραμμα TV - Αθλητικά νέα
Στατιστικά
Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος